Project Description

Juniper Smoked Salmon – Głęboko wędzony łosoś firmy
Lambton & Jackson, inspirowany starą, skandynawską recepturą, pochodzącą jeszcze z czasów Wikingów.
Charakterystyczna dla tego regionu mieszanka drewna łącząca buk, olchę i owoce jałowca nadaje łososiowi cudownego, delikatnie słodkiego smaku.

Kiln Roasted Smoked Salmon – Łosoś wędzony najpierw na zimno na drewnie dębowym, następnie na ciepło w wysokiej temperaturze. Niezwykle delikatny i soczysty.
Rozpływa się w ustach.

Maldon Smoked Salmon Jerky – Chrupiące kawałki suszonego łososia. Powstają z wierzchniej warstwy – skórki, która tworzy się podczas wędzenia. Pokrojona w paski poddawana jest procesowi suszenia, aby uzyskać wyjątkową kruchość i głęboki smak.
Jest to niezwykle smaczna przekąska do wina lub aromatyczny dodatek do potraw jako dekoracja, lub do posypania sałatek, dań z makaronów czy zup.

Oak Smoked Cheddar – Ser cheddar Lambton & Jackson, charakteryzujący się nieporównywalnie bogatym smakiem i aromatem.
Głęboko wędzony na drewnie dębowym przez 50 godzin.
Oryginalny i wyjątkowy.
Dostępny w blokach 1 kg lub kostkach 150 gramów.